Ποιοί είμαστε

Η Α.Α. ΜΠΑΚΑΣ ΑΕ, ιδρύθηκε το 2002, και έως σήμερα λειτουργεί ως μια εταιρία διαλογής, συσκευασίας, συντήρησης και αποθήκευσης αγροτικών προϊόντων με έδρα το Καναβάρι Θηβών η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα.

Παράγουμε τα προϊόντα μας σε ιδιόκτητες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, που ανέρχονται στα 4.500 στρέμματα, συνδυάζοντας τη μακροχρόνια εμπειρία μας, την άριστη τεχνογνωσία και την εξαιρετική πρώτη ύλη με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές και συστηματικούς ελέγχους, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διασφάλιση της ύψιστης δυνατής ποιότητας. Προμηθευόμαστε επιπλέον προϊόντα από έμπιστους μακροχρόνιους συνεργάτες μας πιστοποιημένους με GLOBALG.A.P., ενώ για όλα τα προϊόντα πραγματοποιούνται ποιοτικοί, μικροβιολογικοί έλεγχοι και έλεγχοι υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες σε ανταγωνιστικές, παράλληλα, τιμές, διατηρώντας ακλόνητο το σεβασμό μας προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Οι εγκαταστάσεις μας εδράζονται σε ιδιόκτητο χώρο εμβαδού 18.000 τμ και στεγασμένων υποδομών 5.000 τμ, στις οποίες περιλαμβάνονται το εργοστάσιο συσκευασίας με υπερσύγχρονα μηχανήματα, οι ψυκτικοί θάλαμοι αποθήκευσης ελεγχόμενης ατμόσφαιρας χωρητικότητας άνω των 4.000.000 κιλών, και τα γραφεία διοίκησης.

Η εταιρία μας διαθέτει στόλο μηχανημάτων καλλιέργειας, συγκομιδής και μεταφοράς προϊόντων. Η διανομή των προϊόντων γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά–ψυγεία στις εγκαταστάσεις σας ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε.

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.
Λειτουργεί βάση απαιτήσεων ISO 22000:2005 στην Διαλογή και Τυποποίηση Αγροτικών Προϊόντων.
Επίσης, φροντίζουμε οι παραγωγοί που συνεργαζόμαστε να είναι πιστοποιημένοι με GLOBALG.A.P.

previous arrow
next arrow
Slider

Μας Εμπιστεύονται