Λίγα λόγια για εμάς…

Η Α.Α. ΜΠΑΚΑΣ ΑΕ, ιδρύθηκε το 2002, και έως σήμερα λειτουργεί ως μια εταιρία διαλογής, συσκευασίας, συντήρησης και αποθήκευσης αγροτικών προϊόντων με έδρα το Καναβάρι Θηβών η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα.

Παράγουμε τα προϊόντα μας σε ιδιόκτητες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, που ανέρχονται στα 4.500 στρέμματα, συνδυάζοντας τη μακροχρόνια εμπειρία μας, την άριστη τεχνογνωσία και την εξαιρετική πρώτη ύλη με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές και συστηματικούς ελέγχους, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διασφάλιση της ύψιστης δυνατής ποιότητας. Προμηθευόμαστε επιπλέον προϊόντα από έμπιστους μακροχρόνιους συνεργάτες μας πιστοποιημένους με GLOBAL G.A.P., ενώ για όλα τα προϊόντα πραγματοποιούνται ποιοτικοί, μικροβιολογικοί έλεγχοι και έλεγχοι υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες σε ανταγωνιστικές, παράλληλα, τιμές, διατηρώντας ακλόνητο το σεβασμό μας προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις μας εδράζονται σε ιδιόκτητο χώρο εμβαδού 18.000 τμ και στεγασμένων υποδομών 5.000 τμ, στις οποίες περιλαμβάνονται το εργοστάσιο συσκευασίας με υπερσύγχρονα μηχανήματα, οι ψυκτικοί θάλαμοι αποθήκευσης ελεγχόμενης ατμόσφαιρας χωρητικότητας άνω των 4.000.000 κιλών, και τα γραφεία διοίκησης.

ΣΤΟΛΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών–ψυγείων για την μεταφορά και διανομή των προϊόντων μας στις εγκαταστάσεις σας ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει